Na Můstku 8, Praha 1 602 681 250 restaurantmustek@borskygastro.cz Po - Pá 10:00 - 24:00

Pro doplnění týmu v naší moderně vedené restauraci HLEDÁME VHODNÉ KANDIDÁTY na pozici:

  • podmínkou znalost AJ, další světový jazyk výhodou
  • praxe vítána
  • podmínkou znalost AJ, další světový jazyk výhodou
  • možnost dlouhodobé brigády pro studenty
  • světový jazyk výhodou
  • minimálně 2 roky praxe v italské kuchyni
  • minimálně 2 roky praxe

V případě vašeho zájmu prosím kontaktujte:

  • Petr Petera 602 681 250 - Manager provozu - Servis
  • Martin Bušek 606 201 222 - Gastromanager - Kuchyně

Je možné také zaslat životopis k rukám naší personální vedoucí - p. Borská (Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.)

  • Pečené selské klobásky200 g klobásek, kysané zelí, kapusta, houby, tyrolský špek

    Pečené selské klobásky
    200 g klobásek, kysané zelí, kapusta, houby, tyrolský špek

    teplé předkrmy
  • Královské pohoštění2 600 g vepřové maso, králík, kachna, variace knedlíků, zelí, klobásky

    Královské pohoštění
    2 600 g vepřové maso, králík, kachna, variace knedlíků, zelí, klobásky

    naše speciality
  • Meč Karla IV.300 g vepřové maso, hovězí maso, cibule, paprika, brambory, koprový dresing

    Meč Karla IV.
    300 g vepřové maso, hovězí maso, cibule, paprika, brambory, koprový dresing

    naše speciality
  • Pečená vepřová žebra se salátkem z lesních hub a zeleniny z bio farmy750 g vepřová žebra, marináda, houby, kořenová zelenina, kukuřice, hranolky

    Pečená vepřová žebra se salátkem z lesních hub a zeleniny z bio farmy
    750 g vepřová žebra, marináda, houby, kořenová zelenina, kukuřice, hranolky

    naše speciality
  • 1
  • 2
  • Pečené selské klobásky200 g klobásek, kysané zelí, kapusta, houby, tyrolský špek

    Pečené selské klobásky
    200 g klobásek, kysané zelí, kapusta, houby, tyrolský špek

    teplé předkrmy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8