Na Můstku 8, Praha 1 602 681 250 restaurantmustek@borskygastro.cz Po - Pá 10:00 - 24:00

Gastromamanager BORSKÝ GASTRO a.s., provozování stylových restaurací

Ocenění

  • 1989- zlatá, stříbrná a bronzová medaile v soutěži SOTMO
  • 1991- člen vítězného týmu v soutěži „Bavorský kuchař“
  • 1991- druhé místo v soutěži jednotlivců „Bavorský kuchař“

Životopis

  • Jeden z předních českých foodstylistů (vydavatelství Bauermedia, Europress)
  • 15 let praxe
  • Účastník soutěže kuchař roku Kuchař v televizních pořadech „Večeře“ s Naďou Konvalinkovou a „Prima vařečka“
  • Certifikát „Specialista na italskou kuchyni“
  • Praxe Německo, Rusko, Itálie
  • Vyučen SOU u KRBU a Ondříčková Praha Praxe Rusko restaurace Arbat Moskva Hotel Florenc, později šéfkuchař (soutěž restaurací Pražská jednička I.místo)
  • Německo Hotel Hubertus Schönsse (šéfkuchař Jaroslav Hašek)
  • Restaurace „Mucha“ vedoucí směny
  • Francouzská restaurace „Chez Moi“ (šéfkuchař)
  • Restaurace „U Kamenného Mostu“ – francouzská a česká kuchyně (šéfkuchař)
  • Provensálská kuchyně (šéfkuchař Robert Chein) – praxe ve Francii
  • Absolvent kurzu Thajská kuchyně (šéfkuchař Ken Han)
  • Itálie – Taverna del Castello, Villa di Angelo – Santa Caterina Neapol
  • Gastromamanager BORSKÝ GASTRO a.s., provozování stylových restaurací
  • Pečené selské klobásky200 g klobásek, kysané zelí, kapusta, houby, tyrolský špek

    Pečené selské klobásky
    200 g klobásek, kysané zelí, kapusta, houby, tyrolský špek

    teplé předkrmy
  • Královské pohoštění2 600 g vepřové maso, králík, kachna, variace knedlíků, zelí, klobásky

    Královské pohoštění
    2 600 g vepřové maso, králík, kachna, variace knedlíků, zelí, klobásky

    naše speciality
  • Meč Karla IV.300 g vepřové maso, hovězí maso, cibule, paprika, brambory, koprový dresing

    Meč Karla IV.
    300 g vepřové maso, hovězí maso, cibule, paprika, brambory, koprový dresing

    naše speciality
  • Pečená vepřová žebra se salátkem z lesních hub a zeleniny z bio farmy750 g vepřová žebra, marináda, houby, kořenová zelenina, kukuřice, hranolky

    Pečená vepřová žebra se salátkem z lesních hub a zeleniny z bio farmy
    750 g vepřová žebra, marináda, houby, kořenová zelenina, kukuřice, hranolky

    naše speciality
  • 1
  • 2
  • Pečené selské klobásky200 g klobásek, kysané zelí, kapusta, houby, tyrolský špek

    Pečené selské klobásky
    200 g klobásek, kysané zelí, kapusta, houby, tyrolský špek

    teplé předkrmy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8