Na Můstku 8, Praha 1 +420 602 681 250 restaurantmustek@borskygastro.cz Mo - Fri 11:00 - 24:00

Every month we choose from among our employees the best staff in the categories of cooks and waiters. Every year take place competition between employees. Buschek cup - a competition of cooks and Flídr's Cup - a competition of waiters.

  • Buschek Cup 2019
  • Buschek Cup 2018
  • Buschek cup 2017
  • Buschek Cup 2016
  • Buschek Cup 2015
  • Buschek Cup 2014
  • Buschek Cup 2013
  • Buschek Cup 2012
  • Buschek Cup 2011
  • Buschek Cup 2010

  • Flídr´s cup 2018
  • Flídr's cup 2017
  • Flídr's cup 2016
  • Flídr's cup 2015
  • Flídr's cup 2014
  • Flídr's cup 2013
  • Flídr's cup 2012
  • Flídr's cup 2011
  • Flídr's cup 2010
  • Flídr's cup 2009

  • Zaměstnanec roku 2017
  • 12 prosinec
  • 11 listopad
  • 10 říjen
  • 09 září
  • 08 srpen
  • 07 červenec
  • 06 červen
  • 05 květen
  • 04 duben
  • 03 březen
  • 02 Únor
  • 01 Leden

  • Zaměstnanec roku 2017
  • 12 prosinec
  • 11 listopad
  • 10 říjen
  • 09 září
  • 08 srpen
  • 07 červenec
  • 06 červen
  • 05 květen
  • 04 duben
  • 03 březen
  • 02 Únor
  • 01 Leden

  • Číšník roku 2016
  • 12 Prosinec
  • 11 Listopad
  • 10 Říjen
  • 09 Září
  • 08 Srpen
  • 07 Červenec
  • 06 Červen
  • 05 Květen
  • 04 Duben
  • 03 Březen
  • 02 Únor
  • 01 Leden

  • Kuchař roku 2016
  • 12 Prosinec
  • 11 Listopad
  • 10 Říjen
  • 09 Září
  • 08 Srpen
  • 07 Červenec
  • 06 Červen
  • 05 Květen
  • 04 Duben
  • 03 Březen
  • 02 Únor
  • 01 Leden

  • Číšník roku 2015
  • 12 Prosinec
  • 11 Listopad
  • 10 Říjen
  • 09 Září
  • 08 Srpen
  • 07 Červenec
  • 06 Červen
  • 05 Květen
  • 04 Duben
  • 03 Březen
  • 02 Únor
  • 01 Leden

  • Kuchař roku 2015
  • 12 Prosinec
  • 11 Listopad
  • 10 Říjen
  • 09 Září
  • 08 Srpen
  • 07 Červenec
  • 06 Červen
  • 05 Květen
  • 04 Duben
  • 03 Březen
  • 02 Únor
  • 01 Leden

  • Fried smoked farm sausage served with white sauerkraut and Tyrolean bacon200 g smoked sausages, sauerkraut, cabbage, mushrooms, Tyrolean bacon

    Fried smoked farm sausage served with white sauerkraut and Tyrolean bacon
    200 g smoked sausages, sauerkraut, cabbage, mushrooms, Tyrolean bacon

    hot starters
  • Royal Platter2 600 g pork, rabbit, duck, assortment of homemade dumplings, assortment of sauerkraut, sausages

    Royal Platter
    2 600 g pork, rabbit, duck, assortment of homemade dumplings, assortment of sauerkraut, sausages

    specialities
  • Charles IV's sword300 g pork, beef, onion, sweet pepper, potatoes, dill dressing

    Charles IV's sword
    300 g pork, beef, onion, sweet pepper, potatoes, dill dressing

    specialities
  • Roasted pork ribs with forest mushroom salad and vegetables from organic farm750 g pork ribs, marinade, mushrooms, root vegetables, corn, chips

    Roasted pork ribs with forest mushroom salad and vegetables from organic farm
    750 g pork ribs, marinade, mushrooms, root vegetables, corn, chips

    specialities
  • 1
  • 2
  • Fried smoked farm sausage served with white sauerkraut and Tyrolean bacon200 g smoked sausages, sauerkraut, cabbage, mushrooms, Tyrolean bacon

    Fried smoked farm sausage served with white sauerkraut and Tyrolean bacon
    200 g smoked sausages, sauerkraut, cabbage, mushrooms, Tyrolean bacon

    hot starters
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8