Na Můstku 8, Praha 1 602 681 250 restaurantmustek@borskygastro.cz Po - Pá 11:00 - 24:00

Každý měsíc volíme z řad našich zaměstnanců nejlepšího zaměstnance v kategoriích kuchař a čísník. Každý rok probíhá mezi zaměstnanci soutěž Buschek cup - soutěž kuchařů a Flídr's cup - soutěž obsluhy.

  • Buschek Cup 2019
  • Buschek Cup 2018
  • Buschek cup 2017
  • Buschek Cup 2016
  • Buschek Cup 2015
  • Buschek Cup 2014
  • Buschek Cup 2013
  • Buschek Cup 2012
  • Buschek Cup 2011
  • Buschek Cup 2010

  • Flídr´s cup 2018
  • Flídr's cup 2017
  • Flídr's cup 2016
  • Flídr's cup 2015
  • Flídr's cup 2014
  • Flídr's cup 2013
  • Flídr's cup 2012
  • Flídr's cup 2011
  • Flídr's cup 2010
  • Flídr's cup 2009

  • 03 březen
  • 02 únor
  • 01 leden

  • 03 březen
  • 02 únor
  • 01 leden

  • 12 prosinec
  • 11 listopad
  • 10 říjen
  • 09 září
  • 07 červenec
  • 06 červen
  • 05 květen
  • 04 duben
  • 03 březen
  • 02 únor

  • 12 prosinec
  • 11 listopad
  • 10 říjen
  • 09 září
  • 07 červenec
  • 06 červen
  • 05 květen
  • 04 duben
  • 03 březen
  • 02 únor

  • 12 prosinec
  • 11 listopad
  • 10 říjen
  • 09 září
  • 08 srpen
  • 07 červenec

  • 12 prosinec
  • 11 listopad
  • 10 říjen
  • 09 září
  • 08 srpen
  • 07 červenec

  • 02 únor
  • 01 leden

  • 02 únor
  • 01 leden

  • 12 prosinec
  • 11 listopad
  • 10 říjen
  • 09 září
  • 08 srpen
  • 07 červenec
  • 06 červen
  • 05 květen
  • 04 duben
  • 03 březen

  • 12 prosinec
  • 11 listopad
  • 10 říjen
  • 09 září
  • 08 srpen
  • 07 červenec
  • 06 červen
  • 05 květen
  • 04 duben
  • 03 březen

  • 11 Listopad
  • 10 Říjen
  • 09 Září
  • 08 Srpen
  • 07 červenec
  • 06 červen
  • 05 květen
  • 04 duben
  • 03 Březen
  • 02 Únor
  • 01 Leden

  • 11 Listopad
  • 10 Říjen
  • 09 Září
  • 08 Srpen
  • 07 červenec
  • 06 červen
  • 05 květen
  • 04 duben
  • 03 Březen
  • 02 Únor
  • 01 Leden

  • Zaměstnanec roku 2017
  • 12 prosinec
  • 11 listopad
  • 10 říjen
  • 09 září
  • 08 srpen
  • 07 červenec
  • 06 červen
  • 05 květen
  • 04 duben
  • 03 březen
  • 02 Únor
  • 01 Leden

  • Zaměstnanec roku 2017
  • 12 prosinec
  • 11 listopad
  • 10 říjen
  • 09 září
  • 08 srpen
  • 07 červenec
  • 06 červen
  • 05 květen
  • 04 duben
  • 03 březen
  • 02 Únor
  • 01 Leden

  • Číšník roku 2016
  • 12 Prosinec
  • 11 Listopad
  • 10 Říjen
  • 09 Září
  • 08 Srpen
  • 07 Červenec
  • 06 Červen
  • 05 Květen
  • 04 Duben
  • 03 Březen
  • 02 Únor
  • 01 Leden

  • Kuchař roku 2016
  • 12 Prosinec
  • 11 Listopad
  • 10 Říjen
  • 09 Září
  • 08 Srpen
  • 07 Červenec
  • 06 Červen
  • 05 Květen
  • 04 Duben
  • 03 Březen
  • 02 Únor
  • 01 Leden

  • Číšník roku 2015
  • 12 Prosinec
  • 11 Listopad
  • 10 Říjen
  • 09 Září
  • 08 Srpen
  • 07 Červenec
  • 06 Červen
  • 05 Květen
  • 04 Duben
  • 03 Březen
  • 02 Únor
  • 01 Leden

  • Kuchař roku 2015
  • 12 Prosinec
  • 11 Listopad
  • 10 Říjen
  • 09 Září
  • 08 Srpen
  • 07 Červenec
  • 06 Červen
  • 05 Květen
  • 04 Duben
  • 03 Březen
  • 02 Únor
  • 01 Leden

  • Pečené selské klobásky200 g klobásek, kysané zelí, kapusta, houby, tyrolský špek

    Pečené selské klobásky
    200 g klobásek, kysané zelí, kapusta, houby, tyrolský špek

    teplé předkrmy
  • Královské pohoštění2 600 g vepřové maso, králík, kachna, variace knedlíků, zelí, klobásky

    Královské pohoštění
    2 600 g vepřové maso, králík, kachna, variace knedlíků, zelí, klobásky

    naše speciality
  • Meč Karla IV.300 g vepřové maso, hovězí maso, cibule, paprika, brambory, koprový dresing

    Meč Karla IV.
    300 g vepřové maso, hovězí maso, cibule, paprika, brambory, koprový dresing

    naše speciality
  • Pečená vepřová žebra se salátkem z lesních hub a zeleniny z bio farmy750 g vepřová žebra, marináda, houby, kořenová zelenina, kukuřice, hranolky

    Pečená vepřová žebra se salátkem z lesních hub a zeleniny z bio farmy
    750 g vepřová žebra, marináda, houby, kořenová zelenina, kukuřice, hranolky

    naše speciality
  • 1
  • 2
  • Pečené selské klobásky200 g klobásek, kysané zelí, kapusta, houby, tyrolský špek

    Pečené selské klobásky
    200 g klobásek, kysané zelí, kapusta, houby, tyrolský špek

    teplé předkrmy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7